Fælles udstyr

Fælles udstyr

Stige og trillebør

Grundejerforeningen har en stige og en trillebør, som du kan låne. Stigen hænger bag carportene mellem nr. 9 og 11 og trillebøren står bagved den lokale genbrugsplads. Alle husstande bør have en nøgle til stigen.


Partytelt

Grundejerforeningen har indkøbt et partytelt, som man kan låne. Partyteltet ligger i grundejerforeningens fællesskur. Bestyrelsesmedlemmerne har nøgle til skuret.


Sålbænke

Har du behov for at reparere din oprindelige sålbænk, ligger der nogle ”genbrugsklinker” i grundejerforeningens fællesskur.


Regler for udlån af batteridrevne Stiga redskaber

 

Alle beboere er velkomne til at låne følgende redskaber til brug i egne haver:

  1 teleskopstang m tilhørende grensav (Manual) og/eller hækkeklipper (Manual)

  1 buskrydder og/eller græsrydder (Manual)

  1 græstrimmer (Manual)


Tilbehør:

  2 opladere

  1 2amp batteri

  2 4amp batteri


Anvendelse sker på eget ansvar og I bedes derfor gennemlæse de tilhørende manualer og sikkerhedsanbefalinger, som forefindes i skuret i hæfteform samt på foreningens hjemmeside som pdf filer, som evt. kan udskrives.


I får udleveret det ønskede redskab i skuret sammen med et opladet batteri og oplader ved henvendelse til et bestyrelsesmedlem.


Ved returnering (senest efter 2 dage, hvis andet ikke er aftalt) afleveres redskabet   rengjort og i samme stand som ved modtagelsen sammen med et fuldt opladet batteri og oplader.


Teleskopskafter formindskes mest muligt af pladshensyn og evt. kommentarer modtages meget gerne, f.eks.: Der skal olie på kædesaven, håndtag mv bør efterspændes, indtruffet skade på redskabet og andet vi skal være opmærksom på.


God arbejdslyst

Bestyrelsen

 

Tip:

Lille batteri vejer ½ kg mindre end de store batterier, men skal oplades oftere.


Links


Find medlemmer af bestyrelsen her